Vinter på La Gomera

Den här veckan blev det kallt i Stockholm. Och genast satte min La Gomera-längtan in med full kraft. Så här ser planerna ut för den här vintern:

Jag kommer att semestra på Gran Canaria över jul tillsammans med maken. Min tidigare erfarenhet av den ön består av två partyresor till Playa del Inglés i tjugoårsåldern. Jag har alltså inte sett ön alls, och det tänkte jag åtgärda nu. Maken vill kitesurfa, och det gör man tydligen bäst i Maspalomas, så vi kommer att vara tvungna att hänga i turistområdena några dagar för det. Men sedan är min tanke att vi ser oss omkring lite på ön. Eftersom maken är en sån som kör bil, och dessutom alltid vill vara bilburen, så har han hyrt bil, och det ger ju stora möjligheter att se ön. Bra grej! Vi har hyrt en lägenhet långt från turistområdena, men nära Las Palmas – en stad som jag har varit nyfiken på ett tag, så den hoppas jag att vi hinner utforska.

Sedan åker jag vidare till La Gomera. Jag kommer till Valle Gran Rey precis före nyår. Det blir antagligen några semesterdagar till innan jag övergår till att ha vardag där. Och det tänkte jag ha tills i början av februari. Det blir jobb och sådant som vanligt, bara i ett bättre klimat än i Vinterstockholm. Det blir bra! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.