Om och kontakt

20140124_105500Välkommen till Gomera.nu och Gomerabloggen!

3 december 2019:
Jag som har skrivit Gomerabloggen heter Jenny Forsberg. Under åtta vintrar, till och med 2018/2019, tillbringade jag ett antal veckor i Valle Gran Rey på La Gomera på vintrarna och bloggade om det.

Nu har jag bestämt mig för att inte flyga. Jag tycker inte att det är rimligt att jag fortsätter med det samtidigt som det pågår en klimatkris. Jag vet inte om det betyder att jag aldrig mer kommer till Valle Gran Rey, eller om jag tar mig dit på något annat sätt någon gång i framtiden. Det går absolut att ta sig till La Gomera utan att flyga. Personligen gillar jag inte att resa och tycker att det känns för jobbigt. Dessutom blir det betydligt dyrare att göra resan utan flyg. Så som det ser ut just nu stannar jag hemma.

För dig som är lite mer reslysten än jag rekommenderar jag inlägget Resa till Kanarieöarna utan att flyga. Och så håller jag tummarna för att du gör den resan.

I och med att jag inte håller till i Valle Gran Rey längre så är jag inte uppdaterad om vad som händer där. Det betyder att jag inte planerar att blogga regelbundet här. Det betyder också att jag inte är rätt person att svara på frågor om La Gomera.

Vill du ändå höra av dig till mig så når du mig på jenny@iklartext.se.

Om du vill veta vad jag har för mig (gissningsvis: odlar grönsaker) så hittar du mig till exempel på Instagram. Där heter jag forsbergjenny. Jag bloggar också på jennyforsberg.nu. Till vardags gör jag texter begripliga i mitt soloföretag Klartext. Ha det gott – jag hoppas att vi ses i ett annat sammanhang! :-)