Boka transfer till och från La Gomera

Jag har sett bussarna som det står Autobuses mesa på, men jag har aldrig vetat vad de gör. Jag har tänkt att det är guidade turer. Men i vintras var det någon som hade använt deras tjänster och berättade om det för mig. Autobuses mesa erbjuder transfer från flygplatsen på Teneriffa (norra eller södra) och till den plats på La Gomera som du vill åka till

De hämtar upp dig på flygplatsen, kör dig till båten, har skaffat båtbiljetten, och när du kommer fram till San Sebastián så kommer en buss och hämtar dig (och alla andra som har beställt tjänsten förstås) och kör dig till din slutdestination. När jag tittade på deras sajt kostade det här 88 euro för tur- och returtransfer inklusive båtbiljetten. Jag hade antecknat någonstans att båtbiljetten gick på 56 euro tur och retur sist. Dryga 30 dollar för tjänsten alltså. Det blir dyrare än att ta bussen: 5 euro enkel resa från San Sebastián, och kanske 3 euro från flygplatsen till Los Cristianos ger 16 euro, men då måste du passa bussarna, och själv brukar jag ju inte vara särskilt bra på att hinna med bussen.

Det här känns extremt smidigt och så mycket billigare än att ta en taxi (55–60 euro enkel reda från San Sebastián till Valle Gran Rey) .

För mig personligen stupar det på att jag aldrig lyckas – och ofta inte vill – åka direkt hemifrån och till La Gomera. Det blir alltid minst en natt på Teneriffa däremellan. Men med den här tjänsten som ju underlättar resan skulle jag ha bättre chanser att ta mig hela vägen på en resdag. Jag ska definitivt ha det i åtanke framöver.

Här hittar du Autobuses Mesa.

Har du provat den här tjänsten? Skulle du kunna tänka dig att göra det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.