Vardag i Valle Gran Rey

I dag har jag börjat jobba, och det jag kanske gillar allra bäst med att vara här i Valle Gran Rey är just att jag har min vardag här. Jag är inte på semester. I januari är min vardag här och inte i Sverige.

Jag gör samma saker här fast lite annorlunda. Jag jobbar, fast kontoret är inte riktigt likadant som i Sverige. Jag gillar det här kontoret bättre än mitt Sverige-kontor i januari.

wpid-img_20150105_143736.jpg

Jag hänger min tvätt ute i solen på en klädlina på taket till huset som jag bor i, i stället för på en ställning hemma i vardagsrummet. På sagda tak finns för övrigt även husets tvättmaskin. Taket är helt enkelt tvättstugan. Och jag gillar den här tvättstugan bättre än den jag har i Sverige.

wpid-20150110_165852.jpg

Jag gör min yoga här, precis som i Sverige. Och jag har visserligen fin utsikt i Sverige också, men jag undrar om jag inte gillar den här utsikten lite bättre ändå (Just nu yogar jag för övrigt med Yogobe, som jag gillar skarpt).

20150105_090028

Jag tycker till och med att det är roligt att gå och handla. I Sverige går jag i princip aldrig in i en mataffär; jag tycker att det är jättejobbigt att släpa på tunga matkassar. Jag beställer all mat från MatHem. Här ser jag det som en lyx att få välja och vraka bland närodlade avokador och mangor i någon av alla de små matbutikerna.

Jag går och gymmar, sjunger, dansar och allt sånt där som jag gör i Sverige, och på vägen dit tankar jag d-vitamin och tänker på hur bra jag har det som har förmånen att tillbringa min januarivardag här i Valle Gran Rey.

2 tankar kring ”Vardag i Valle Gran Rey

  1. Hej!
    Så roligt att hitta din blogg! Jag har egentligen inga problem med vintern trots att jag bor i Norrbotten. Tycker om ljuset som så smått börjar återvända i januari, det gnistrande vita och förväntan inför att kunna vara ute igen i slutet på februari. Men kroppen vill ha mer värme än vad som finns häruppe. Det blev väldigt tydligt då jag tillbringade två veckor i Vietnam i december.
    Jag har alltså börjat titta på något vinterviste, t ex La Gomera. Kommer att följa din blogg med stort intresse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.