Valle Gran Rey på sommaren

Nu blir det rykten och hörsägen, för jag har ju bara varit i Valle Gran Rey på vintern. Men om jag har förstått det hela rätt så är det helt andra människor som är i Valle Gran Rey på sommaren. Jag är ju van vid att de flesta är tyskar, och att det är det alternativa folket som är där. De är vegetarianer, vill äga ekologiskt, få healingmassage och sjunga, dansa och göra yoga.

På sommaren är det snarare människor från spanska fastlandet som är i Valle Gran Rey, och enligt vad jag har hört är de inte lika alternativa, och deras kultur skiljer sig en hel del från new age-tyskarnas. Kanske skulle jag inte alls trivas lika bra i Valle Gran Rey på sommaren? Det finns risk för att jag aldrig får reda på det – på sommaren trivs jag ju så bra i Sverige, så då brukar jag bli kvar där.

Jag har också hört att det är fantastiskt blomstrande på La Gomera framåt vårkanten. Själv tycker jag att det redan är fint på vintern. Kan det alltså bli ännu bättre?

Brukar du vara i Valle Gran Rey på sommaren? Skriv gärna en kommentar och berätta hur det är, och om det skiljer sig från hur det är på vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.