Turistinformation i Valle Gran Rey

Det finns en turistinformationskiosk i Valle Gran Rey. Den ligger vid stora vägen utanför La Calera, strax ovanför bensinstationen och den stora rondellen.

Den har tyvärr inte särskilt generösa öppettider – det är därför jag inte har lyckats plåta den när den är öppen. Jag tror att det är ungefär 8–15 på vardagar, och jag undrar om det inte är stängt hela helgen. Den har definitivt stängt  under storhelger och röda dagar.

20140106_101924turistinformationskiosk

Det finns en turistbyrå i La Playa också, och den har även öppet en stund efter siestan.

2 tankar kring ”Turistinformation i Valle Gran Rey

  1. Hej finns det frukt och grönsaksmarknader på La Gomera. Kommer att vara där i början av januari.
    Bra cykelrundor efterlyser jag också som är vackra med barn:-)
    Tack

    1. Hej! Kul att du ska åka till La Gomera! Jag vet ju inte var du ska vara, och jag har bara koll på Valle Gran Rey, så jag svarar från det perspektivet: det finns ingen marknad för frukt och grönsaker i Valle Gran Rey. Däremot finns det ett suveränt utbud av frukt och grönsaker i mataffärerna, till exempel Lomo del Riego, som ligger vid busstationen och odlar egna ekologiska grönsaker. Det finns även ett par grönsaksförsäljare som säljer sina grönsaker längs vägen mellan La Calera och La Playa på vissa tider under veckan. I San Sebastián finns det förresten en matmarknad under busstationen.

      Cykla: det finns inga cykelvägar, utan man cyklar på bilvägen. Jag vet inte hur gamla barnen är, men de behöver cykla lika bra som en vuxen om det ska fungera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.