Gomera Lounge – musikbar i Valle Gran Rey

För … nu ska vi se, det blir nog ett par veckor sedan nu, var jag på en konsert på Gomera Lounge. Det var Deborah som spelade tillsammans med sina nyfunna musikerkolleger. Jag lärde känna henne här förra vintern, och precis som jag är hon tillbaka i år. Sa jag att La Gomera ger mersmak? Deborah och hennes kolleger kallar sig Misses D and the boys, och om du är i Valle Gran Rey de närmaste veckorna så håll utkik efter dem. De spelar lite här och var.

Deborah är bra! Hon kör singer/songwriter-stuket med sin gitarr, och jag gillade både hennes röst och låtarna.

Dessutom var det kul att jag äntligen fick tillfälle att kolla in Gomera Lounge. Det finns ett brett utbud av konserter och musik här. Valle Gran Rey är otroligt musikertätt, och förutom de mer uppstyrda konserterna så sjungs och spelas det överallt på gatorna. Men Gomera Lounge är kanske det populäraste stället, åtminstone bland tyskarna som jag träffar här.

Personligen gillar jag inte alls att hänga i barer om kvällarna, men jag måste hålla med om att Gomera Lounge är en mysig bar. Deborahs konsert var kl 21-23, och jag tror att det är standardtiden för deras konserter. En bra tid för en tant som jag som gillar att vara i säng vid midnatt.

Så om du vill chilla i en skön bar med opretentiös musikunderhållning om kvällarna så tycker jag absolut att du ska kolla in Gomera Lounge. Det ligger i La Playa, precis runt hörnet från strandpromenaden där.

Gomera Lounge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.