Spela golf på La Gomera

Spela golf på La Gomera, går det? Jajamän, det finns en golfbana som heter Tecina Golf och som ligger ovanför Playa de Santiago. (Ovanför som i en bra bit över havet.)

Många som golfar bor på hotellet Jardín Tecina, eftersom det ligger precis bredvid golfbanan. Det är ett resorthotell där jag själv inte har varit inne, men flera bekanta som har bott på det gillar det skarpt – även personer som normalt är lite skeptiska mot att bo på en resort. Den här bilden har jag tagit in mot hotellet från vägen utanför.

Jag spelar själv inte golf, men jag har promenerat på vägen som går genom banan, och att döma av det jag då så så tyckte jag att den såg fin ut. Jag har även hört att det är havsutsikt från alla 18 hål.  Dessutom var jag inne på golfklubben och lånade toan och då hörde jag två män som på klingande göteborgska pratade om hur fin golfbanan var :-)

1 tanke kring ”Spela golf på La Gomera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.