Bo på hotell Jardín Tecina på La Gomera

Det här inlägget innehåller annonslänkar till booking.com.

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om att spela golf på La Gomera. Många som gör det bor på resorthotellet Jardín Tecina, som ligger nära golfbanan. När jag skrev det inlägget hade jag inte varit inne på Jardín Tecina, men nu har jag det. Det är fint!

Det är mycket grönska inne på hotellområdet, med gräsmattor, träd och buskar.


Hotellbyggnaderna är utspridda i flera småhus, där rummen har en egen ingång och en egen terrass. Långt från den där Finlandsbåtskänslan som man kan få på en del stora hotell alltså.

Det finns gym, tennis- och paddelbanor och en liten butik inne på hotellområdet.

Och så finns det pooler förstås.

Jardín Tecina ligger ovanför Playa de Santiago. Jag vet inte hur stor höjdskillnad det kan vara, men det är en promenad som definitivt känns i mina ben. Vilken tur då att hotellet har en egen hiss som går ner till Playa de Santiago.

Man använder sin rumsnyckel som passerkort, så det går inte att tjuvåka hissen om man inte är gäst på hotellet. (Ja, går och går, man kan väl smita in i hissen när någon annan åker, men ingången till hissen ovan ligger långt inne på hotellområdet.)

Så här ser ingången till hissen ut om man kommer nerifrån:

Jag är ju inte alls intresserad av att göra den här typen av semester numera, även om jag har gjort den många gånger i ett tidigare liv. Men det var kul att få chansen att titta in på hotellet. Det är fint som sagt. Man kan bo där med bara frukost inkluderat, eller med frukost och middag. Jo, förresten, jag skulle nog kunna tänka mig att bo där ett par dagar och äta hotellfrukost och känna mig lite som på spa. Jag har hört att det är riktigt bra frukost, och det finns säkert massage på hotellet också. För dig som vill åka på golfsemester eller gillar att ligga vid poolen så är det här nog ett mycket bra ställe.

Här hittar du Hotel Jardín Tecina hos booking.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.