Anslagstavlor i Valle Gran Rey

I Valle Gran Rey finns det gott om anslagstavlor på stan. De är en utmärkt källa till information om kommande aktiviteter. Dessutom tycker jag att de säger så mycket om kulturen i byn. Jag stannar alltid till och läser annonserna. Det finns betydligt fler roliga saker att göra än vad jag hinner med.

20160204_183320.jpg

Det är via de här tavlorna jag oftast får information om var jag kan sjunga, dansa, göra yoga och så vidare. Där efterlyser folk någon att dela taxi med till San Sebastián när de ska åka hem och vill slippa åka med åttabussen när båten inte går förrän en bra stund senare.

Och här var det visst ett par som vill ha tantra-sällskap :-)

20160120_164343

Själv kan jag möjligtvis ha satt upp lappar om den här bloggen :-)

Gomera nu

2 tankar kring ”Anslagstavlor i Valle Gran Rey

  1. De där anslagstavlorna ska jag ägna lite tid när vi kommer ner. Bra tips! Om 20 dagar åker vi, börjar känna av lite resfeber nu.

    1. Å, härligt att ni snart åker till La Gomera! Hälsa Valle Gran Rey från mig :-) Själv får jag vänta några månader till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.