Vår på La Gomera

Den här bilden tog jag på i närheten av Chipude den 17 januari i år om jag minns rätt. Jag konstaterade att det började bli vår på La Gomera redan då ; det var ju så varmt nästan hela vintern.

Jag tror att det är ett mandelträd. Tyvärr finns det inga sådana nere i Valle Gran Rey, men om man lämnar dalen ser man blommande mandelträd och andra fruktträd lite överallt redan tidigt på vårkanten. Då i januari önskade jag att jag kunde stanna kvar på La Gomera ända tills det blev vår i Stockholm också. Nu är det (åtminstone emellanåt) vår i Stockholm också, och jag känner mig nöjd med att vara här. Lite längtar jag ju till La Gomera när jag ser den här bilden förstås, men det gör jag ju å andra sidan alltid :-)

mandelträd la gomera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.