Gratis wifi i Valle Gran Rey

Jag ser alltid till att hyra en lägenhet med wifi eftersom jag är beroende av internetuppkoppling för att kunna jobba. Så även den här gången. Vid ett tillfälle har det strulat sedan jag kom hit. Då var jag utan wifi i några timmar under arbetsdagen tills fastighetsskötaren dök upp och kunde starta om det.

Efter det har jag upptäckt att det finns gratis wifi vid turistinformationen som ligger vid taxistationen här i La Calera. Alltså där vägen går upp ur dalen, strax efter bensinstationen. Jag har skrivit om turistinfokiosken här och plåtat den.

Lösenordet står på kiosken, så det är bara att slå sig ner på bänken utanför och surfa loss. Bra om man är akut instagramnödig när man kommer ner från en vandring och inte orkar vänta tills man kommer hem. Har jag hört. När jag gick förbi där häromdagen satt det en man på skuggsidan av huset och skajpade. Och så är det förstås en eminent nödlösning om wifi:t i lägenheten krånglar när man är mitt i en arbetsuppgift som kräver internet.

Annars finns det en hel del fik och restauranger i Valle Gran Rey som har internet. Vilket är ditt bästa wifi-ställe i Valle Gran Rey? Berätta gärna i en kommentar!

2 tankar kring ”Gratis wifi i Valle Gran Rey

  1. Jag och frun planerar att långtidshyra i Valle Gran Rey från runt 1/10-16 – t.o.m 30/4-17. Din blogg är därför en viktigt informationskälla för oss. Hoppas att du fortsätter att publicera i högt tempo, så att vi hela tiden har något nytt att läsa. Jag kommer antagligen att bolla lite frågor med dig då och då, hoppas att det är ok.
    /Eric

    1. Hej! Kul om jag kan bidra med information! Och vad härligt det låter med över ett halvår i Valle Gran Rey – jag blir riktigt avundsjuk. Jag är på plats i några veckor till, så under den tiden blir det hyfsat bloggtempo. Resten av året blir det mer sporadiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.