Dansa fem rytmerna på La Gomera i mars

Svenska Jonas Klingberg har varje år ett dansretreat på Finca Argayall här i Valle Gran Rey. Jag har inte varit med, eftersom det inte sammanfaller med den period som jag brukar vara på La Gomera. Och för den delen eftersom det inte ryms inom min resbudget.

Däremot har jag dansat de fem rytmerna med Jonas i Stockholm och vet att det är härligt. Och Finca Argayall är ju en av mina favoritplatser här i Valle Gran Rey. Så om du är sugen på att åka till La Gomera och på att dansa, så åk! Retreatet är den 18-25 mars. Det kommer att vara underbart! Om du bokar och betalar före den 16 januari får du dessutom early bird-pris, såg jag just.

Uppdatering: jag har tagit bort länken ur inlägget eftersom den inte längre finns för att retreatet har varit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.