Tillbaka i Sverige

Jag är tillbaka i Sverige. Det är vinter här. Inte bra. Som vanligt var det jobbigt att lämna Valle Gran Rey, och jag skulle gärna ha varit kvar i någon månad till. Samtidigt är det mycket som är bra med att vara i Sverige igen. Om det inte vore för den där vintern då.

Jag tillbringade måndagen i Los Cristianos, där jag bland annat promenerade barfota i vattenbrynet bort till Playa de las Américas. Det är en fin strand ändå; det får jag erkänna. På tillbakavägen gjorde jag dock misstaget att lämna havsutsikten och promenera genom stan (Städerna? Räknas det egentligen som en eller flera städer? Allt sitter ju ihop.) Så. Inte. Min typ av ställe.

Tillbaka i Los Cristianos åt jag tidig middag på en libanesisk restaurang som hette Hiba Hiba. Så god mat! Så trevlig personal! Jag åt en tallrik med blandade mezerätter, och det var inga problem att få den utan kött. Det där med att äta tidigt är förresten ett trick jag har i Los Cristianos. För att slippa den värsta inkastarvågen på restaurangerna.

Jag har samlat på mig en del material till bloggen under min period i Valle Gran Rey, så jag räknar med att fortsätta skriva blogginlägg lite nu och då under året, även om det inte lite mer sällan än när jag är på plats på La Gomera. Jag hoppas att du vill fortsätta läsa!

Det var ju snäppet bättre att vara på den här balkongen förstås …

2 tankar kring ”Tillbaka i Sverige

  1. Så snabbt tiden går alldeles för fort:(, jag ser fram emot med alla dina nya inlägg från La Gomera, längtar
    Har det gott Jenny☀️

    1. Ja, tiden flyger förbi ibland; det gäller att hitta tillfällena att stanna upp den. Jag upplever alltid att tiden går långsammare när jag är i Valle Gran Rey än när jag är i Sverige. I Valle Gran Rey gör jag fler olika saker och samlar på mig fler upplevelser än när jag är i Sverige och mest gör det gamla vanliga :-) Tack för fin kommentar. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.