Spana efter delfiner mellan Teneriffa och La Gomera

Ett tips är att hålla ögonen öppna när du åker båt mellan Teneriffa och La Gomera. Det är vanligt att se delfiner på den sträckan, och jag har själv sett dem från båten både den här vintern och den förra. De är så himla fina! Jag önskar förstås att jag hade lyckats ta en bild på dem, men de har varit alldeles för långt borta för min mobilkamera.

Den här vintern, när jag åkte båt hela vägen från Los Cristianos till Valle Gran Rey, såg jag även en sköldpadda ganska nära La Gomeras kust mot slutet av resan. Wow! Den var så stor. Och fin. Undrar om de är vanliga där? Är det inte farligt för den att komma så nära båten? Nej, svara inte på det förresten; jag vill inte veta :-/

Mitt tips är i alla fall att alltid spana efter delfiner från båten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.