Regnbågar och andra viktiga grejer

I dag har jag mest suttit inne och jobbat. Med inne menar jag på terrassen till min lägenhet. Där finns en hel del skugga under dagen, och det finns även ett parasoll som man kan spänna upp sedan när det blir för soligt. Fast i dag blåste det lite för mycket. Så jag fick fälla ner parasollet igen och ta en promenad i stället.

Det blev en sväng ner till La Playa. Hjälp, vad mycket folk det är här i Valle Gran Rey just nu! Säsongen peakar nu runt årsskiftet, och jag tror att det lugnar ner sig till helgen – de flesta åker nog hem till Tyskland eller motsvarande och börjar jobba på måndag. Dessutom är det nu som kanarierna – eller spanjorerna generellt – firar los reyes, deras julafton. Det pågick någon typ av förfestparad här vid solnedgången, men det är i morgon som de verkliga festligheterna är.

Men innan dess var jag nere på Playa del Inglés.  (Jodå, det finns faktiskt en strand som heter så här också. Den har oerhört få likheter med sin namne på Gran Canaria.) När jag promenerade hemåt igen så föll ett snällt litet duggregn på mina bara armar. Och så dök världens snyggaste regnbåge upp och liksom slog in La Calera i ett paket med regnbågsfärgat snöre. Jag kan ha tagit cirka sjutusen bilder på det. Och några på havet. Det kan vara så att jag nu tänker plåga dig, kära bloggläsare, med några av dessa bilder.

Hav playa del ingles Trut playa del ingles

rainbow valle gran rey3 rainbow valle gran rey2 rainbow valle gran rey1 rainbow valle gran rey6 rainbow valle gran rey5 rainbow valle gran rey rainbow valle gran rey4

2 tankar kring ”Regnbågar och andra viktiga grejer

  1. Hej,eftersom att du är/var i gran canaria undrar jag om du såg några likheter/olikheter jämfört med Sverige?Skulle vart super glad dör ett välutvecklat svar.;) tack

    1. Hej Elma och tack för din fråga! Jag har inte varit så mycket på Gran Canaria och är kanske inte rätt person att fråga egentligen. Men om jag ska försöka svara så behöver jag få en mer specifik fråga. Likheter och olikheter inom vilka områden? Om du berättar varför du frågar så kan jag bättre avgöra vad det är du vill veta :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.