Lappar på stan och meditation

Här i Valle Gran Rey finns det gott om anslagstavlor och andra ställen där folk gör reklam för sina aktiviteter. Jag stannar alltid och läser. Det är så jag har fått reda på de flesta av de aktiviteter jag går på här – alltså sjunga, dansa, meditera, yoga och sånt.

Det kan vara så att jag själv satte upp lappar på några ställen i dag :-)

wpid-20150114_174908.jpg

För övrigt var jag på kundalinimeditation på Finca Argayall i dag. Det var skönt. En timmes meditation som består av fyra faser:

 1. skaka
 2. dansa
 3. sittande (eller stående) meditation
 4. liggande meditation.

Och de senaste dagarnas Calima har mer eller mindre släppt, så i dag var himlen blå igen. Härligt!

3 tankar kring ”Lappar på stan och meditation

 1. Hej Jenny ! Har läst din blogg och redan i jan. 2014 tänkte jag göra ett inlägg på din blogg men så blev det inte. Jag vistas för 5:e gången här i Valle och stannar till 24 feb.
  Du har lyckats fota mej och min man den 1:a jan på muren vid Playan . Jag sitter halvt frånvänd i lila och min man bredvid. Jag bloggar också lite men mest som en dagbok,inte alls så proffsigt som din. Har du lust att ses nån dag så hör gärna av dej.
  Kanske om du ska sjunga, jag bor ovanpå pensionistas.
  Jag gillar verkligen La Gomera hälsar Lisa

  1. Ha ha, så kul att jag fotade er!! :-) Om du är i krokarna någon onsdag kl 15.30 när sången slutar kanske vi kan säga hej där utanför? (Hmm, jag har visst bara två onsdagar kvar nu. Jag åker från VGR den 2 februari.)

 2. Så synd att du inte stannar längre . Ska se om jag lyckas vara på plats på onsdag eller onsdagen därpå. Vore lite roligt att ses.
  VGR är för mej västra Götalands regionen ha.ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.