Konsert i lilla kyrkan i La Calera i morgon

I morgon är jag sugen på att gå på en konsert i en liten kyrka här i La Calera. Det är Deborah, som jag har pratat om tidigare här på bloggen, som sjunger och spelar gitarr tillsammans med Andreas, som sjunger och spelar flöjt . De utlovar en skön blandning av sånger och improvisation. Det låter mysigt.

Kyrkan är fin och ligger alldeles i närheten av mig här i La Calera. Jag vet inte vad den heter, men det är den som ligger nära La Galeria och den mataffären som inte är Tienda Victor. Ha ha, sjukt dålig vägbeskrivning ju. Konserten är kl 19, och jag tror att det blir en liten konsert med intim känsla. En konsert för oss introverta, helt enkelt :-) Jag har inte bestämt mig än, men kanske ses vi där?

Förresten, när jag ändå är inne på konserter: varje tisdag kl 20 – nu om en timme alltså – spelar monadelisa på restaurang La Orquídea. En soft konsert med gitarr och singersongwriterstuk med spansk touch, fast hon är schweizare. Hon är inte bara en eminent musiker utan även en pedagogisk sångledare. Det är hon som håller i sången där jag är stammis på torsdagar och röstträningen på tisdagarna. Den här tisdagskonserten njuter jag av på ett ännu mer introvert vis: jag öppnar fönstret :-) La Orquídea ligger nämligen alldeles runt hörnet från min lägenhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.