Inga statussymboler i Valle Gran Rey

En sak som är otroligt skön med Valle Gran Rey är den totala avsaknaden av materiella statussymboler. Ingen har businesskläder på sig och det är inte många som går i högklackat. Ingen har en fin bil – de flesta som ens har bil kör ju hyrbil, men de som faktiskt har en egen bil har ofta en riktig skrothög. Ingen har en lyxig villa, alla köper sina möbler på Ikea och jag tror inte att folk har de senaste elektronikprylarna.

Jag, som har svårt för den rådande konsumtionshetsen i samhället tycker att det här känns så befriande. Jag går i linne, hippiebrallor och fulsandaler i alla sammanhang och har inte en tanke på att det är fult med midjeväska. Och jag älskar det!

Hittade ingen bild på mig i hippiebrallor så regnbågssjal får duga :-)

 

2 tankar kring ”Inga statussymboler i Valle Gran Rey

  1. Hej! Du har sååå rätt!!! Det är en riktigt härlig känsla där. Och man känner sig aldrig ensam där, även om man åkt dit själv. Det enkla livet där är underbart! Har nog varit där 10 ggr med min man. Vill man upptäcka något nytt finns det alltid nåt att göra.Vill man bara ta det lugnt är det också skönt. Läser din blogg hela tiden. Ha det så gott. Maggan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.