Hur lång tid tar det att gå till vattenfallet i Valle Gran Rey?

För en dryg vecka sedan gick jag till vattenfallet här i Valle Gran Rey igen. Det är en rolig och inte för lång vandring som jag har skrivit om flera gånger tidigare, så jag tänkte inte gå in på några detaljer här. Men eftersom jag själv alltid undrar hur lång tid den här vandringen tar, och kanske är det någon annan som också undrar, så tänkte jag skriva ut det tydligt här nu. Jag startade från lägenheten i La Calera som jag hyr just nu. Om man går nerifrån Vueltas får man lägga till kanske 20 minuter eller så. Från La Calera går jag bilvägen upp till parkeringen i El Guro/Casa La Seda, där det står en skylt som säger Cascada och Wasserfall.

La Calera – El Guro: 30 min

El Guro – vattenfallet: 1 h

vattenfallet – El Guro: 1 h

El Guro – La Calera 30 min

En tretimmarsvandring från La Calera och tillbaka alltså.

20160109_151524

Här har jag skrivit om mina tidigare vattenfallsvandringar:

Vandring på La Gomera: vattenfallet i Barranco de Arure

En återkommande programpunkt: vandra till vattenfallet

Vattenfallsvandring på La Gomera (på min författarblogg innan jag hade startat den här bloggen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.