Gå på tapasbarrunda i Valle Gran Rey

Har du lyckan att vara i Valle Gran Rey just nu, eller ska du dit före jul? Till och med den 23 december kan du gå på tapasrunda, ruta de la tapa. I det här blogginlägget kan du läsa mer (på engelska) och dessutom se en karta över alla barer och restauranger som ingår i rundan. De ska vara 18 stycken, och deras tapas kostar 3 euro. Dessutom kan man vinna priser om man äter tapas på minst fyra ställen. Visst låter det mysigt?

Själv är jag i gråa och mörka Stockholm. Men inte så länge till. Nästa söndag går flyget ner till Teneriffa. Det blir en veckas semester på El Hierro och sedan åker jag till La Gomera för att hitta in i min januarivardag i Valle Gran Rey. Den bästa typen av vardag om du frågar mig!

Det har varit ganska dåligt väder på Kanarieöarna under hösten, och jag levde i villfarelsen att det fortfarande är svalt. Min Yr-app har påstått att det är typ 14 grader på eftermiddagarna, när det är som varmast. Men nu kollade jag eltiempo.es, och då är det snarare 19 grader. Normal kanarisk vinter alltså. Det låter betydligt bättre. Yr.no kanske bara funkar bra för att se vädret i Skandinavien?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.