Första gången som det snöar på La Gomera

Det är nu bekräftat att det i helgen var första gången någonsin som det snöade på La Gomera (som jag skrev om igår) eller i alla fall under den tid som man har gjort meteorologiska observationer. Det läser jag i den här artikeln (länk borttagen pga trasig).

La Voz de La Gomera, som artikeln är publicerad i, använder dock fortfarande citattecken runt snö och snöa, och förklarar det med att det snarare handlar om hagel och is än riktig snö. Men ändå! Ett historiskt tillfälle. Det är nästan så att jag önskar att jag hade varit där. Eller nä, förresten ;-)

För övrigt så lyckades jag uttyda det jag behövde ur den spanska artikeln utan att fuska med Google Översätt. Det måste betyda att jag ändå kan lite spanska. Med betoning på lite, men ändå. Hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.