Författarmöte i Valle Gran Rey

I dag var det mycket folk på sången. Efteråt kommer en kvinna fram till mig och säger på svenska: ”Jag har listat ut att det är du som är Jenny”.

Det kan jag ju inte förneka. Hon har hittat Gomerabloggen när hon har googlat La Gomera, och nu känner hon igen mig från min bild där. (Eller möjligtvis var det min författarblogg som hon hittade – innan jag startade den här bloggen skrev jag ju om La Gomera där.) Det visar sig att hon är författare och författarcoach. Det här måste väl ändå vara något av det roligaste med sociala medier?

Hon berättar att hon även är bekant med ett par norska författare som brukar sitta och skriva här i Valle Gran Rey, och att det här är den sextonde vintern hon är på La Gomera. Sa jag att La Gomera ger mersmak? ;-)

2 tankar kring ”Författarmöte i Valle Gran Rey

  1. Hej där!
    Rensade mailboxen här på jobbet, och såg din hänvisning! Kul med författarmöte, hoppas det blir ngt! Fick stort sug att åka dit när jag läser din blogg! Hoppas du har det bra, fortsätt skriva! Det kanaliserar faktiskt lite D-vitamin att läsa om D-vitamin. (Inte riktigt färdigforskat på sambandet där, men iaf….!)
    Ulrika

    1. Hej! Kul att höra från dig! Jag har det verkligen bra här – undrar om någon märker om jag bara stannar här och fortsätter att jobba på distans? Jag visste inte att man kan sprida d-vitaminer via internet, men vad bra att det funkar! Då ska jag förstås fortsätta med det ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.