En regnig eftermiddag i Valle Gran Rey

Det var svårt att veta hur vädret skulle utveckla sig under eftermiddagen. Så när jag skulle gå ner till Vueltas för att sjunga så tog jag med mig både badkläder och regnjacka. Det visade sig att det var den senare som behövdes.

Mycket nöjd med att jag hade med mig kläder för att välkomna alla väder. Det var härligt med regn. Även om det inte har varit en så varm vinter som förra året så har det inte regnat särskilt mycket, och jorden behöver regn. I dag kom det rätt så rejält, och jag tror att det kan ha regnat i ett par timmar. Jag fick en skön regnväderspromenad upp till La Calera. 

 

PS Jag var på konserten i den lilla kyrkan här i La Calera i går. Jag vet fortfarande inte vad kyrkan heter men så här ser den ut. Och konserten var så himla mysig. Jag är verkligen glad att jag gick dit.

4 tankar kring ”En regnig eftermiddag i Valle Gran Rey

  1. Jag blir nyfiken på hur vädret är nu ?flyger ner till La Gomera för en veckas vistelse nu till helgen.

    1. Hej Marita! Jag vet ju inte var på La Gomera du kommer att vara. Det är inte ett väder på hela ön, utan det varierar mycket från plats till plats. I dalarna är det ofta soligare än uppe i regnskogen. På norra ön är det ofta mer moln och regn än i de södra delarna. Temperaturen kan nog skilja sig nästan tio grader mellan Garajonay och Valle Gran Rey ibland. I dag är det ganska molnigt här i Valle Gran Rey, men inget regn än så länge. Hoppas att du får en skön vistelse på La Gomera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.