Åker på söndag

På söndag tar jag flyget till Teneriffa tillsammans med maken, och på måndag fortsätter vi med båt till El Hierro. Där ska vi vara i en vecka innan vi tar båten tillbaka till Teneriffa. Och därifrån åker han hem medan jag kliver på Gomerabåten.

På El Hierro bor vi på ett lägenhetshotell som ska ha wifi, så om allt funkar som det ska så kommer jag antagligen att blogga lite därifrån. Jag är ju så nyfiken på El Hierro, men tanken är inte att kuska runt på ön hela veckan, utan det blir också lata dagar med näsan i en bok.

Den 30 december kommer jag till Valle Gran Rey på La Gomera. Och sedan kommer jag att blogga därifrån under hela januari förstås. Som vanligt. Å, vad jag gillar att det normala i min värld är att jag är i Valle Gran Rey hela januari! Det blir fjärde året i rad nu. Sa jag att jag längtar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.