Om och kontakt

Välkommen till Gomera.nu och Gomerabloggen!

Jag som skriver på Gomerabloggen heter Jenny Forsberg. Sedan i januari 2012 tillbringar jag ett antal veckor i Valle Gran Rey på La Gomera på vintrarna och bloggar om det. Även resten av året bloggar jag här, även om det inte blir lika ofta. Så häng med om du vill ha nyheter om La Gomera, ta del av min Gomeralängtan och få tips om vad man kan göra på La Gomera och framför allt i Valle Gran Rey.

Ofta skriver jag även några inlägg per vinter om ett resmål på någon annan kanarieö som jag passar på att besöka när jag är i krokarna. Jag vill gärna visa att Kanarieöarna är så mycket mer än den där nidbilden av solstolar på rad och öldrickande turister på överfulla krogar med inkastare.

Vill du veta mer om hur det började, varför jag åker just till Valle Gran Rey och hur jag kan vara borta så pass länge? Här hittar du frågor och svar om mina vintrar på La Gomera.

Har du en fråga om La Gomera? Använd sökrutan uppe till höger på sidan först för att ta reda på om jag redan har skrivit om det som du undrar över. Om du inte hittar svaret så ställ gärna din fråga i en kommentar här på bloggen. Mitt perspektiv är ganska begränsat till Valle Gran Rey; eftersom jag inte kör bil själv och helst åker så lite buss som möjligt (för att jag blir åksjuk) gör jag inte så många utflykter på resten av ön. Men jag svarar så gott jag kan, och när jag inte vet får jag inspiration att ta reda på mer till ett kommande blogginlägg.

Har du själv varit på La Gomera och vill gästblogga? Hör av dig! Om du inte vill skriva en kommentar här på bloggen når du mig på jenny@iklartext.se. Jag bloggar också på Jennys författarblogg.

20140124_105500